The launch of the Moroccan cultural season

An invitation on behalf of the Ambassador, His Excellency Ambassador Karim Medrek for Cawa Media to take part in a cultural event on Moroccan cuisine on Thursday, January 26th 2023. The launch of the Moroccan cultural season in Sweden at the Residence of the Kingdom of Morocco.The launch of the Moroccan cultural season in Sweden was officially given at the Residence of the Kingdom of Morocco in Stockholm. Deeply rooted in the Moroccan cultural heritage, this season will promote the participation of all spheres of Swedish society, in a dialogue of proximity.

To inaugurate this cultural season, Mrs. Fatine Charrat Medrek, wife of His Excellency Ambassador, hosted an immersive event in the heart of Moroccan gastronomy at the residence of the Kingdom, for the benefit of Swedish public figures, journalists and influencers. The program included a presentation of the richness and originality of the world-renowned Moroccan cuisine, food tastings to the rhythm of Moroccan music, a traditional Moroccan tea ceremony, all set in a one hundred percent Moroccan décor, highlighting the know-how of Moroccan artisans.

__________________________________________________________________________________________________________

En inbjudan på uppdrag av ambassadören, Hans Excellens ambassadör Karim Medrek för Cawa Media att delta i ett kulturevenemang om det marockanska köket torsdagen den 26 januari 2023. Lanseringen av den marockanska kultursäsongen i Sverige på Konungariket Marockos residens. Lanseringen i Sverige gavs officiellt på Konungariket Marockos residens i Stockholm. Djupt förankrad i det marockanska kulturarvet kommer denna säsong att främja deltagandet av alla sfärer av det svenska samhället, i en närhetsdialog.

För att inviga denna kultursäsong stod fru Fatine Charrat Medrek, fru till Hans Excellens ambassadör Karim Medrek, värd för ett evenemang i hjärtat av den marockanska gastronomin i kungarikets residens, till förmån för svenska offentliga personer, journalister och influencers. Programmet innehöll en presentation av rikedomen och originaliteten hos det världsberömda marockanska köket, matprovningar med rytmen av marockansk musik, en traditionell marockansk teceremoni, allt i en hundraprocentig marockansk inredning, som lyfter fram marockanskt kunnande och hantverk.

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s