Studera i Azerbaijan

Sex skäl att studera i Azerbaijan

PRISVÄRT – Jämfört med många högre utbildningsinstitutioner är inte bara livet utan även studieavgifterna ganska överkomliga.

MÅNGFALD – Ta reda på mångfalden och skönheten i Azerbajdzjan med alla medel, från livsstil till natur. Tolerans och mångkultur är inte bara ord, utan de beståndsdelar som ingår i azerbajdzjanernas livsstil. Känn den verkliga gästfriheten hos folket i eldens land. Upplev att bo i flera klimatzoner och upptäck mysteriet med mångfald.

MODERNT – Azerbajdzjan strävar alltid efter att förvärva och anpassa de senaste utbildningstrenderna tillsammans med andra innovativa verktyg för att öka globalt engagemang och främja en interkulturell dialog som det etablerade moderna landet.

INTERNATIONELLT STUDENTVÄNLIG – Internationella orienteringsveckor ger nya utländska studenter chansen att träffa andra studenter och fakultetsmedlemmar i deras program, få information om tips som hjälper dem med studierna och lära sig om universitetstjänster som erbjuds i en studentvänlig atmosfär .

TRADITIONELLT – Trots det nuvarande världsläget av snabb internationalisering, fortsätter Azerbajdzjan alltid att anpassa sina konventionella värderingar till nya trender. Människor delar och lär sig nya saker, för vidare till generationer, som vi kallar kultur. Azerbajdzjan fungerar som ett exempel, eftersom det är tänkt att vara en av de mest gästvänliga nationerna när det gäller att kunna kombinera modern och traditionell kultur.

SÄKERT – Azerbajdzjan är ett av de säkraste länderna i världen. Numbeos statistik databas visar att brottsfrekvensen är låg.

Hur man ansöker:

E-Application

Study Checklist

Migration

Financial Support

Länk med all info: https://studyinazerbaijan.edu.az/

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s