Thunder in my heart – Viaplay

Pressdag med Amy Deasismont, Alexander Abdallah, Julia Lyskova Juhlin, Helen Sjöholm för Viaplay nya ”Thunder in my heart”. Cawa Media var på plats i fina biografen Bio Rio vid Hornstullstrand i Stockholm.

Här följer en teaser för dramakomedin Thunder in my heart, som är skapad och skriven av Amy Deasismont. Med mycket humor, sorg och hjärta får vi följa ett tajt kompisgäng som precis klivit över 20-årsstrecket tillsammans och som sätts på prov genom familjer som brister, vänskapsband som utmanas och trevande händer som ger förvånande njutning. Thunder in my heart har premiär söndag 23 maj med alla åtta avsnitt som släpps samtidigt på Nordic Entertainment Groups streamingtjänst Viaplay.

På plats under pressdagen var några av skådespelarna, samt skaparen av serien Amy Deasismont tillsammans med skådespelardebutanten Julia Lyskova Juhlin (Podden Daddy Issues) och den kritikerrosade skådespelaren Alexander Abdallah (Snabba CashÄlska mig) samt Helen Sjöholm (Så som i himmelen).

I filmen ser vi bland andra skådespelarveteranerna Gustaf Hammarsten (BrunoTillsammans) och Max Ulveson (Dancing QueensSolsidan), Malin Persson (Vår tid är nu) och Benjamin Shaps.

– Att få regissera Thunder in my heart har varit lika roligt som emotionellt och jag är otroligt stolt över att få vara en del av den här serien. Amys manus fångar livets berg- och dalbana och varje avsnitt dallrar av liv, smärta och komik. Den otroligt vassa ensemblen var en dröm att jobba med och jag skulle vilja påstå att de alla gör sin kanske bästa insats någonsin i den här serien, säger regissören Anders Hazelius

Viaplays originalserie produceras av BR•F i samproduktion med Film Capital Stockholm. Serieskapare och manusförfattare är Amy Deasismont (GöstaMin lilla syster), regi av Anders Hazelius (Tunna blå linjen, Den inre cirkeln) och Sanna Lenken (Tunna blå linjenMin lilla syster). Serien produceras av Anna-Klara Carlsten (Spring Uje Spring) och Patrik Andersson (MidsommarEuphoria).

Kategorier:Okategoriserade

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s