Bilder

Collacen presentation på Story Hotel

Skugge & Co. bjöd in utvalda gäster till Story Hotel den 27 mars 2012 för en mycket trevlig presentation av Nutrinovelle Collacen som är ett unikt kosttillskott speciellt utvecklat för att ge huden den bästa supporten från insidan, och ge det bästa resultatet på utsidan.

Collacen är ett naturligt kosttillskott som består av 100 % lågmolekylärt marint kollagen från fisk samt vitaminer. Det är kollagen som hjälper till att hålla din hud ungdomlig och slät. I 25-årsåldern består huden av cirka 75 % kollagen men mängden minskar snabbt med ökande ålder. Kollagenproteinet i Collacen är hydrolyserat, det vill säga sönderdelat i mindre bitar som tack vare en speciell sammansättning blir lättabsorberande och lättillgängliga för kroppen. Denna speciella form av kollagenfragment tas upp mycket effektivt av den mänskliga kroppen, till skillnad från kollagen som inte behandlats. Vitaminerna är tillsatta för deras antioxidativa verkan samt för att stödja upptaget av kollagenet. En dospåse per dag. Pulvret kan blandas med valfri vätska så som juice, vatten, kaffe, te eller yoghurt. Produktens kvalitet påverkas inte av det som pulvretblandas med. Här följer bilder ifrån kvällen:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s