Bilder

Diamond Dogs nattiné

Diamond Dogs bjöd in till Nattiné på Hamburger börs den 24 Mars kl.00.30. De lyxiga och överdådiga parodierna och imitationerna av världsartister är ett av Diamond Dogs specialområden där både Madonna och Lady Gaga får en annorlunda profil. Diamond Dogs frontfigur Peter Englunds ofta elaka texter är verkligen roliga, och ger en härlig show att njuta av. Parodierna av de svenska artisterna är mycket sevärda, speciellt den med Carola. Markku Saarinen rekommenderade oss till denna Nattiné, väl värt namnet! Vi tackar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s