Anna Bensons vernissage ”A Menu of naked Men”

Ekerum konsthall hälsade oss välkomna till Summit på Grev Turegatan 30 i Stockholm där det blev en härlig vernissage med färgglada konstverk  vid namn Mr Macho, Shy & Brave, Together Naked Waldner, Brotherliness, Lonely tears, Harmless.  Anna Bensons tidigare vernissage i Miami – USA blev helt slutsåld. Nu väntar det flera utställningar! Zap Events & PR stod för kalaset, och Ekerum konsthall bjöd in. Här följer bilderna:

Kategorier:Okategoriserade

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s