Bilder

50 words for snow – Kate Bush

Skugge&co tillsammans med Pjotr och EMI/Fish People välkomnade utvalda gäster till en exklusiv förhandslyssning av Kate Bushs nya skiva! Kate Bush släpper sitt första album på sex år – 50 words for snowJohan Sohlberg från SMHI berättade fängslande om hur snö funkar och hur varje snöflinga är unik. Nicolai Dunger som älskat Kate Bush sen han hörde låten Hammer Horror för första gången spelade tre Kate Bush-låtar live och dessutom kom Eric Gadd tillsammans med sin fru Cornelia och framförde Dont give up. En verklig magisk kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s