Bilder

Svensson Svensson – i nöd och lust galapremiär

Zap Events & PR stod för kvällens galapremiär av filmen ”Svensson, Svensson I nöd och lust” på biografen Saga, med efterföljande efterfest på Café Opera. Samtliga av filmens skådespelare var på plats för kvällens galapremiär. Det blev en rolig film, med många fd. fotbollsstjärnor som lyste upp i höstmörkret.

Fakta

Regissör: Leif Lindblom
Producent: Pontus Sjöman
Manus: Johan Kindblom och Tomas Tivemark
Medverkande: Allan Svensson, Suzanne Reuter, Peter Dalle, Torkel Petersson, Marie Robertson, Peter Schildt, Cecilia Hjalmarsson-Milldoff, Axel Andersson, Daniel Träff, Ralf Edström m fl
Land, år: Sverige 2011
Längd: ca 90 min 

Bolag

Produktionsbolag: Tre Vänner
Distributör: Nordisk Film

Gustav och Lena Svensson står inför sin 30-åriga bröllopsdag, men Lena orkar inte med Gustav längre utan vill att de ska skiljas. Det enda Gustav gör, är att titta på sport – vilken sport som helst – och ger inte Lena någon uppmärksamhet alls. Gustav däremot tycker att allt är toppen och tycker inte att de kan ge upp bara en vecka innan sitt jubileum. Lena ger Gustav en absolut sista chans och de åker iväg på en kärleksweekend där Gustav ska få bevisa att Lena är viktigare än fotboll och TV. Men på hotellet dyker fotbollslegenden Tommy Franzén upp och ställer allt på sin spets för Gustav.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s