Bilder

Nicolas Feuillatte – Champagne 35 years

Champagnehuset Nicolas Feuillatte firar 35-årsjubileum och lanserar en ny grafisk design. Nicolas Feuillatte är inne på sitt fjärde decennium men är trots sin unga ålder den mest sålda champagnen i Frankrike. I samband med detta byter Nicolas Feuillatte namn på Blanc de Blancs till Brut Chardonnay. Export area manager Marie Vostermans höll tal onsdagen den 5 Oktober på Strandvägen i Stockholm där det bjöds det på läckerheter i arrangemang av Zap Events & PR. Kock var ingen mindre än Stefano Catenacci, gastronomisk direktör för Nobiskoncernen och köksmästare på Operakällaren. Wow!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s