Musik möter Italienskt Mode

Musik möter Italienskt Mode – En Live Modevisning med Haute Couture och Pret a Porter ifrån mode landet Italien.  Showen bjöd på Sara Battaglia’s 50-tals look. Roberto Cavalli djuriska mönster. Rinascimento’s feminina typ exempel av Italienskt Mode. Philosophy di Lorenzo Serafini lekfulla och ungdomliga plagg, och Flo Clo’s glamourösa och högkvalitativa ytterplagg. 

Det mesta kom ifrån boutique Maruschka de Margo, plus några extra Italienska Designers så som Roberto Cavalli, Sara Battaglia,Rina scimento, Philosophy Di Lorenzo Serafini, Fabio Porliod. Man kunde se den läckra modeshowen på www. Kungsträdgården.se

Modevisning presenterades av Imane Belmkadden som är grundare och VD för In Ter Art och driver även Stockholm international Fashion modevecka . Hon vill låta Stockholm bli en hub för utforskande av kulturer genom mode från hela världen #ootdfashion #fashionstyle #fashionshow #italianfashionstyle #maruschkademargo

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s