Sthlm Beauty Week 2020

2020 års upplaga av Stockholm Beauty Week äger rum 20-22 oktober 2020 på Stockholm Waterfront i fem mässhallar med separata entréer och hänvisas till de olika hallarna av våra projektledande värdinnor i svarta salongrockar med Stockholm Beauty Week logga.
I år kommer inte mässan att ha ett gemensamt program från scen med anledning av Covid-19.

För press och influencers som vill skriva om beauty week och knyta kontakter med utställare: OSA till Stockholm Beauty Week på osa@stockholmbeautyweek.se 

Övriga köper biljett på siten, Alla dagar inkl alla event 100 kr! När betalning skett mailas en digital entrébadge som gäller alla dagar! Redan köpta biljetter gäller till samtliga fyra mässor under våra nya datum i oktober! http://stockholmbeautyweek.se/hem/

Fruesh Cosmetics från Dalarna introducerar nu under eget varumärke prisbelönade naturliga hudvårdsprodukter för alla åldrar och hudtyper. Ingen av produkterna är testade på djur och de flesta produkterna är veganska.Produkterna kännetecknas av hög kvalitet, noga utvalda färska ingredienser, fantastiska konsistenser, härliga dofter och att de är speciellt lämpade för hud som behöver extra vård.Med vår miljö och din hälsa i fokus, tar vi oss an allt från hållbara förpackningsval och zero waste-förhållningssätt till produkternas effekt och ditt välbefinnande… Take care, we care!

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s