Bokrelease – En fallen man

Bokrelease – Håkan Lindgrens nya bok ”En fallen man”

Efter succéromanen MOSCOW BABY var det nu dags för ännu en bok av Håkan Lindgren att presenteras. Erwik Communication samt Håkan Lindgren bjöd in till ett intimt boksläpp av spänningsromanen EN FALLEN MAN i närvaro av författaren, tisdagen den 20 oktober. 

Festen och bokreleasen hölls i Swing by golfbarens exklusiva chambre séparée. Det bjöds på dryck, tilltugg och härliga pizzaslices. Boken gick att köpa på plats till specialpris, kvällen till ära. Under kvällen kunde den med extra golftalang på minigolfbanan också att kunna tävla om en signerad bok. 

Cawa Media fick äran att närvara samt dokumentera kvällens event på fina Swing by golfbaren. Tisdagen den 20 oktober 17.30 – 19.30 FestSwing by golfbaren

 Lite fakta om Swing by Golfbaren

Glöm trälådor och sliten bangolf. Swing by Golfbaren i Vasastan är minigolf på riktigt, mat för alla smaker och cocktails med glimten i ögat. Här är gräset grönare, cocktailsen mer sofistikerade och stämningen lite mer swinging 30’s. 

Läs mer på: www.swingbygolfbaren.se

Lite fakta om Håkan Lindgren

Håkans skrivande tog fart för flera år sedan när han blev ombedd att skriva ett par låttexter till vännen Indra’s kommande skiva (Frankrike, 2006). Efter något år av flödande kreativitet som skulle tämjas inom ramarna av en tidrymd 3 minuter och en rhytm som självklart måste passa melodin, kunde han inte längre hålla energin instängd, utan bestämde sig för att skriva en roman. Efter flera år och lika många arbetsnamn började Att raka en zebra ta form. Under tiden hade Håkan varit med och skrivit ett tjogtal noveller på skrivarsajten Kapitel1. Några av dem placerade sig bra i olika novelltävlingar och efter utgivningen av novellantologin Vildsint Gryning, där hans ”hjältinna” Ann-Sofi Munter första gången mötte publiken, har han gett ut flera noveller på Hoi Förlag, bl.a. succéromanen Moscow Baby. Nu är Håkan aktuell med spänningsromanen och bokreleasen av En fallen man.

Läs mer på: www.hakanlindgren.com

Kategorier:Okategoriserade

1 svar »

  1. Pingback: En fallen man -

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s