Café – Sveriges bäst klädda man 2020

Sveriges bäst klädda man 2020 blev Gustav Lindh. Se intervjuv på Cafe.se

Under augusti har tidningen Café räknat ner till vinnaren av Sveriges tyngsta stilpris för män – Sveriges bäst klädda man.

Årets vinnare är skådespelaren Gustav Lindh som snart är aktuell i den andra säsongen av Josephine Bornebuschs succéserie Älska mig på Viaplay.

– Jag inspireras av folk jag ser på gatan. Inte minst i Köpenhamn eller när jag pluggade i Malmö. Jag hade en kompis där som jobbade på vintagebutiken Humana, där jag ofta hittade coola färger och silhuetter. Annars får jag såklart mycket inspiration av film. Kvinnor, män, unga, gamla – jag snappar upp små saker överallt, säger Gustav Lindh om sitt intresse för stil och mode.

Hela listan över Cafés Sveriges bäst klädda man 2020 hittar du här på Cafe.se!

Cafés Sveriges bäst klädda man 2020 presenterades i samarbete med: Motorola, MINI, Zalando och Hallwylska. Härlig kväll den 25 Aug.2020 på Hallwylska palatset, med speciellt inbjudna gäster. Se vårt bildreportage nedan:

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s