Charter – Stockholmspremiär på Stockholms feministiska filmfestival

FB_Page_Cover_HD

Den 26 februari rullades rosa mattan ut för Stockholms feministiska filmfestival och vi var varmt välkommen! Mingel, för att fira kvinnligt filmskapande och se Stockholmspremiären av Amanda Kernells nya film Charter! Kernell långfilmsdebuterade med prisbelönta Sameblod 2016. Nu är hon tillbaka med ett nytt mästerverk om en vårdnadstvist som slutar i internationell efterlysning för kidnappning.

Profilbild-2020

17.30 var det dukat för mingel. 18.00 startade programmet med välkomnande av festivalchef Stephanie Thögersen, invigningstal av skådespelaren och regissören Shima Niavarani och utdelning av Anna-priset av Svenska Filminstitutets VD Anna Serner.

Efter filmen följde samtal med regissören Amanda Kernell. Därefter fortsatte festligheterna med 20% rabatt i baren på Haymarket, Hötorget.

thumbnail_pastedImagebase640

Arrangemang: Wonderland Event

Originaltitel Charter
Filmtyp Långfilm
Kategori Spelfilm
Regi
Producent
Manus
Produktionsland
Produktionsbolag
Dialogspråk
Sverigepremiär 2020-03-13

 

Handling: ”Alice inser att hon kommer att förlora sin pågående vårdnadstvist. Hon beslutar sig för att föra bort sina två barn och ta med dem på en charterresa, som ett sista försök att vinna tillbaka dem.”

 

 

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s