Karl Lagerfeld fantasy world

67594433_371902376806982_4244567826171428864_n

Nina Senise & Roger Morgan bjöd in till Grand Hôtels årliga fest i Cadierbaren. Årets tema 2019 var Karl Lagerfelds Fantasy World. VIP Event för ett 40-tal special inbjudna gäster. Se Cawa Media’s bilder på alla gäster som kom till Cadierbaren, för att njuta av Champagne & Afternoon tea.

I Cadierbaren hittar alla hem, stockholmare som hotellgäster. Den grandiosa baren rymmer after work-sällskap, informella möten och festkvällar bubblande av champagne och spännande drinkar. Träffas och trivs över ett klassiskt Afternoon Tea med sandwiches, fina bakverk och scones. Lime curd, lättvispad grädde, rört smör och olika marmelader är givna tillbehör. Välj med omsorg från temenyn, eller passa på att njuta av vår egen blandning Grand Hôtel’s Finest Tea Blend. Ett perfekt kylt glas champagne från Ruinart brukar göra bakverken ännu godare. Namnet har baren fått efter Régis Cadier, fransk köksmästare och hotellets grundare.

Årets klädkod: Svart / Vitt – Konstutställning med porträtt Karl Lagerfeld samt Coco Chanel av Anders Albinsson

 

 

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s