Novita 1 – års jubileum

Novita i Sturegallerian via Erwik Communication välkomnar oss till ett exklusivt jubileumsmingel

novitany

Novita i Sturegallerian firade ett år, och det vill vi fira tillsammans med oss. Det bjuds på bubbel och godsaker och dessutom har du 20 % på allt i butiken. Under kvällen tävlades det ut också ut exklusiva presentkort.

Fredagen den 25 oktober med start 17.00 Sturegallerian. 

Arrangemang Novita via Erwik Communication

 

https://www.instagram.com/p/B4B3g_yHOCd/

Om Novita

För ett år sedan gjorde Scorettgruppen om sin Scorettbutik i Sturegallerian i Stockholm, och slog upp portarna till en exklusiv konceptbutik för skovarumärket Novita. Fokus ligger på att erbjuda kunderna ett premiumsortiment och en kundupplevelse som genomsyras av design, kvalitet och passion för det italienska hantverket.

Fredagen den 26/10-18  slog Scorettgruppen upp portarna för vad som idag är kedjans första konceptbutik i Sturegallerian i Stockholm, med premiumvarumärket Novita.

Novita skapar kvalitetsskor med inspiration från världens främsta modehus, tillverkade av bästa skinn i sitt garveri. Genuin komfort och karaktär genomsyrar designen, där varje par skor inspekteras noggrant innan de godkänns. Novitas klackskor, sportskor, boots och loafers platsar lika väl för en vinlunch på den italienska landsbygden, som vid mingel på trendiga konstgallerier.

Om Scorette

Bildades år 1989 och är idag en av Sveriges ledande skomodekedjor.  Kedjan består av 85 Scorettbutiker spridda runt om i Sverige samt webshop. Huvudkontoret ligger i Varberg. I Scorettgruppen ingår förutom Scorett även koncepten Scorett Outlet, Håkanssons, Sneakers Corner, Wallenbergs skor och ett antal ECCO-butiker.

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s