Keepitup’s sommarfest

186617-ban-0e9fde

Vi var välkomna till Keepitup’s sommarfest i deras trädgård den 13 juni 2018 – kl.16-23

Om Keep it Up – Sport Couture 

Keepitup är ett exklusivt svenskt varumärke med högkvalitativa produkter för fritid, fest och träning. Kläderna har en feminin, elegant passform och vi har som mål att erbjuda högkvalitativa och prisvärda kläder för alla möjliga olika tillfällen. Vår nisch är att kunna erbjuda eleganta kläder i ett fantastisk skönt svett transporterande material, och kläderna går att bära till precis vad som helst, vi kallar det exklusiva ”allround-kläder”.

Dagens trend går mer och mer mot att vi människor blir mer medvetna om att det vi bär ska ha extremt bra kvalité och vara väldigt bekväma. Detta är exakt vad vår Sport Couture kollektion är,  kvalitativ och extremt skön. Sport Couture kollektionen kom fram då vi på Keepitup såg ett hål i modemarknaden och att det saknades stilrena och eleganta träningskläder.

Detta ledde sedan till att vår tidigare inriktning på att tillverka sportkläder ändrades till att nu nästan enbart göra kläder som passar för modebranschen. Självklart bibehålls den sportiga touchen och kläderna passar därför oftast lika bra till träning tack vare det svett transporterande materialet klädernas tillverkas av. Detta gör att våra modekläder blir extremt bekväma att bära.

En av våra största framgångar är just passformen. Vi jobbar mycket med att ta fram toppar som döljer en mage genom att sy in toppen lite under bysten och får det att se ut som att bäraren är smalare än den är. Byxorna har speciella linningar, som visualiserar midja och linjer och skärningar som gör att kvinnor med former, ser vackra ut i våra träningskläder, detta är en konst!

I alla kläder väljs material med högsta omsorg för varje produkt. Materialen vi använder ska vara komfortabla och slitstarka. Vi använder en helt speciell tråd som tål påfrestningar och många års tvätt! Plaggen håller passformen så väl att många utav våra kunder använder våra kläder i 10 år utan att de ens ser slitna ut.

34067518_1340936122717580_1919976215263838208_n

Det serverades sommarfräsch sallad med mycket vitt & rosévin, tilltugg, kaffe och dessert. Priserna var dessutom totala vänskapspriser.

Udda varor från ordinarie priser 700 kr. Minst 30-70% under rekommenderat utpris!

Mellan klockan 18-18:30 kom härliga Konnie Ziegler från Lifeplus, som i ett separat rum berättade mer om detta spännande företag, och samtidigt kunde alla prova på vitaminer och ställa många frågor. Lifeplus har förändrat livet för riktigt många människor. Anki och Torbjörn kan inte leva utan produkterna. Vi lyssnade med stort intresse på detta.

Print

Keepitup & Co. såg fram emot att se alla sina nära vänner på plats!
Detta var en VIP kväll endast för närmaste vänner till arrangörerna.

Yvonne, Liss & Anki

 

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s