Max Alm-Norell på Gallery Magno Art

Konstnären Max Alm-Norell är känd för sina färgsprakande tavlor i kvadratisk form. Han har en bakgrund som reklam-och modefotograf sedan tjugo år och arbetar även i sin konst med fotografier. I sina bilder kombinerar Max många fotografier i samma tavla och utvecklar dem sedan genom att addera akrylfärg, bladguld och många andra material.

26903997_1754315481281287_8235437210284716460_n

På den färgsprakande finissagen av Max Alm-Norells utställning ”Maxism” mötte besökarna både tidigare och nya verk som kommit till genom en egenutvecklad process. Konstverken är en kombination av fotografier som skapar en historia samt akryl, bladguld, kol och olika lacker. Konstverken speglar vårt samhälle. När fotografierna kombineras och färgsätts skapar det en ny värld. När du betraktar Max Alm-Norells konst så öppnas ett fönster. Ett fönster där du kan se en ny värld med hjälp av dina egna reflektioner som verktygslåda.

FINISSAGE med härliga konstnären Max Alm-Norell på plats i galleri Magno Art!…
Sista chansen & sista möjligheten att för denna gång uppleva Max fantastiska konst!…
Arrangemang: Bergström PR 

Detta var även sista vernissagen på Magno Art gallery. Vi tackar för alla fina vernissage genom åren, och önskar Magnus Säker lycka till i framtiden. Tack för allt…önskar Cawa Media. Vi kommer att sakna det absolut bästa galleriet på Östermalm i Stockholm…

 

 

 

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s