Bilder

Kungliga Magasinet event på slottet

12346565_1187253374624122_7163734566466673420_n

Roger Lundgren och Kungliga magasinet bjöd in till ett så bra ordnat event på Slottet, där vi fick lyssna till Opera light fina nyskrivna låt True Love is always pure. Tack till Marina Ammouri för fantastisk skriven sång med text, musik och produktion. Härlig sång av Alla LuksKarin NybomMattias Nilsson, Catharina Ericsson och Rebecka Ericsson och tack för ett utomordentligt framförande. Finns att lyssna på Spotify. Tack till Curt Luks. Fina sponsorer som Ejes chocklad, Bodvar wines m.fl. Se bilderna här:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s