Bilder

St.Peter line in Sochi

DSC_0001 DSC_0007 DSC_0008

St Peter line båtarna som trafikerar St.Petersburg – Helsingfors – Tallinn – Stockholm sedan 3 år tillbaka förflyttar sig till Svarta havet och Sochi för de Olympiska vinterspelen i Ryssland mellan den 5 och 24 Februari 2014. Där kommer de att ligga i hamn som flytande hotell. Detta är Rysslands andra Olympiska spel, den första var de XXII (22) Olympiska sommarspelen i Moskva 1980, och nu de kommande XXII (22) Olympiska vinterspelen i Sochi 2014. Vinterspelen i Sochi inkluderar 12 nya sporter, delar ut 98 medaljer, och har fler kvinnliga deltagare än män 2014. Vi har hört att kostnaden för dessa vinterspel ligger någonstans runt 40 miljarder dollar. Här följer en engelsk powerpoint presentation av de planerade Olympiska vinterspelen i Sochi, och dess flytande kryssningsbåtar som kommer att fungera som hotel under spelen. St.Peter line Princess Maria, samt St.Peter line Princess Anastasia, och båten Norway Jade i en hamn direkt i Sochi centrum. Två ytterligare båtar ligger i en nybyggd hamn nära Olympia byn. Det går även att resa på en längre kryssning från St.Petersburg till Sochi. Kontakta St.Peter line på St.Peter line.

Presentation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s