Bilder

Golden Hits årliga kräftskiva – 2012

Hasse Wallman och Golden Hitsgänget med Mikael Aringsjö bjöd in till den årliga kräftskivan fredagen den 24 Augusti 2012. I år samlades en stor skara nya och gamla kända ansikten för att fira 15-års jubileum. Det blev en fantastisk kväll att fira med flertalet legendariska gäster, bl.a Lasse Lönndahl. Uppträdande med glada överraskningar, samt traditionsenlig hattparad bjöds det på.

4 svar »

  1. Så underbart bildcollage av Cava Media. Jätteglad att få se alla gäster i sina roliga kräfthattar ! Kul att ni finns,och att ni förevigade den fantastiska kräftskivan på Golden Hits, som överträffar det mesta.Tack, tack, tack, både till Golden Hits,Micke, Marie och Hasse,och Cava Media.M.v.h. Margot.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s