Bilder

Sommarfest med Schulmans

Kvällen den 25 Maj 2012 bjöd Ann & Leif Schulman in till en magisk sommarkväll på taket. Det bjöds på en härlig sommarbuffé, Rosevin eller bubbel, ost och färska jordgubbar. Vad mer kan man begära en sådan fantastisk sommarkväll. De speciellt inbjudna gästerna fick njuta av en underbar solnedgång över östermalms takåsar i sommarvärmen med gemensamt mingel tillsammans. Här följer bilderna ifrån den härliga takfesten med luft-ballonger och utsikt, se och njut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s