Bilder

Sean Banan – Inuti Seanfrika galapremiär

Svensk titel: Sean Banan inuti Seanfrika
Regi: Jesper Andersson
Producent: Lukas Wojarski
Manus: Jesper Andersson
Foto: Tony Öien
Medverkande: Sean Banan, Kikki Danielsson, Dr Alban
Filmtyp: Långfilm
Produktionsland: Sverige
Produktionsbolag: Happy Fiction AB
Svensk distributör: AB Svensk Filmindustri
Sverigepremiär: 2012-02-15
 
Handling:
 
Sean Banan drar till Afrika, världens skönaste land. Han tar med sig schlagerdivan Kikki Danielsson aka Kikki Dee för att spela in den fetaste musikvideon någonsin. Det som skulle bli superenkelt blev istället en kaotisk roadmovie med båtjakter, vilda djur och en massa udda möten. En minst sagt böjd svensk komedi med (matiné) galapremiär under söndagen den 12 Feb.2012 på biograf Skandia i regi av Zap Events & PR.
 
Sean Banan har spelat in en duett med Kikki Danielsson, och i vanlig ordning ska det göras en musikvideo. Men eftersom budgeten är för liten investerar Sean rubbet hos en mystisk affärsman.Sean & Kikki flyger till Afrika för att spela in den fetaste videon någonsin. Våra hjältar får dock genast problem eftersom affärsmannen tycks ha gått upp i rök. De slår följe med en smågalen f.d svensk ambassadör och efter en fartfylld jakt genom Afrika, full av udda möten och overkliga äventyr får de till slut tag på honom. Han vägrar ge tillbaka Seans pengar. Sean deppar men Kikki peppar, och efter ett antal bil- och båtjakter lyckas de ta tillbaka pengarna. I rollerna: Sean Banan, Kikki Danielsson, Johannes Brost och Dr Alban
Regi: Jesper Andersson
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s