Bilder

Cafe Opera 30 år

Tre årtionden har passerat, 2010.10.21 firades Café Operas 30-års jubileum.

När Café Opera öppnade 1980 i dess unika lokal från 1895 med Vicke Andréns enastående takmålningar, stuckaturer och stora kristallkronor blev det genast landets mest omtalade nöjesställe och träffpunkt för alla åldrar – och har så förblivit. Nu har alltså 30 år passerat, och Caféet är lika populärt som förr.

Gala-kvällen blev en hyllning till tre årtionden, och detta återspeglades dels av de inbjudna gästerna, men även i de uppträdanden och musik som spelades under kvällen. Denna fantastiska tillbakablick, och nostalgikväll arrangerades av mästaren ”himself” Micael Bindefeld. En kväll jag tror alla som var där kommer att minnas en lång tid framöver, i varje fall fram till 40-års jubileumet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s