Valkyria konsert & K.Jacobssons Inredning & Auktion

Den 20-21 November mellan kl 11-17, hölls det Öppet Hus med föredrag och försäljning av Persiska Mattor i butiken på Hornsgatan i Stockholm. 

MARTINA Maren Orlop, eller Valkyria ”the one and only” gav en grandiös show med Erik Carlsson vid pianot. , helt i hennes stil och om inte ännu bättre än tidigare konserter. Hon interpreterar med sin aldrig sinande professionalism, vår älskade Zarah Leander på sitt eget och personliga sätt, ”a la Martina”. Charmerande, med klass & stil, humor och kunnande, blandat med hennes välklingade, mäktiga röst, tyska förstås, gör Martina till den absoluta preferiten och för oss tillbaka till Zarahs glansdagar. Det verkar som om den svenska hjältinnan Zarah har fastnat i Martinas själ och sjunger ut genom henne. Kann die Liebe Sünde sein, eller LA HABANERA! Martinas scenspråk är oöverträfflig, hon tar publiken med bravur, med en naturlighet och självklar självdistans som gör henne ganska så oemotståndligt. Genom sitt samarbete med musikoraklet Tommy Aperia föddes sången ”att leva och låta leva”. Martina gör 20 låtar på 4 olika språk genom sitt samarbete med Tommy Aperia, och är för övrigt bokad för konserter resten av året.

Cawa Media tillhör den stora skaran som tycker om evergreens som Valkyria ”the one and only” sjunger och älskar! Vi njöt till fullo!

Konst, kultur & musik- tillställningar

Under året har KJ: Inredning arrangerat ett flertal evenemang där olika konstnärer samt musikgrupper framträder. Det bjöds på lite gott att äta samt förfriskningar. Underhållning i form av musik av Martina Orlop med Erik Carlsson på piano Sånger av bl.a.  Zarah Leander mm. Musiken startade kl 14:00 båda dagarna. Välkomna önskade Kina Jacobsson

Med passion för mattor

Sedan 2003 driver Kina AK:s Inredning på Hornsgatan 94. En inredningsbutik som har ett unikt sortiment av inredningsföremål som kristallkronor, porslin och mässingsföremål men framför allt av handknutna orientaliska mattor. AK:s Inredning har en av de mest unika mattsamlingar av orientaliska mattor på den svenska marknaden. När dörren på Hornsgatan 94 öppnas är det dörren mot orienten och Ali Babas grotta.

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s