Alexandra’s 75-års fest

Den 12 november 2021 firade vi Alexandra Charles von Hofsten 75-års dag på Carl Jans fina vinkällare Grappe. Det var en mindre privat tillställning, med ett 40-tal gäster inbjudna. Cawa Media fick äran att dokumentera kvällen, som bestod av Champagne Brut AOC Le Rosé Lanson med tilltugg som förmingel. Sedan middag, se meny nedan:

efter middag och tal bl.a. av Lill Lindfors, blev det uppträdande av Deri Rowlands, Charlotta Huldt samt vår vän Alejo Falces ifrån Argentina. Till kaffet serverades även utsökt avec. Se Cawa Media’s bilder ifrån kvällen här:

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s