…och sen så är jag död – Releasemingel

 

Art Club 86 bjöd in till releasemingel med författaren Peter Johansson som släpper sin spänningsroman ”…och sen så är jag död” exklusivt i våra lokaler på Regeringsgatan 86, den 26:e oktober.

Portarna slogs upp kl.17.00 och mingel varade fram till kl.21.00. Det bjöds på mycket bubbel och lättare snacks. Givetvis kunde vi träffa författaren Peter Johansson, och köpa signerad böcker på plats till specialpris.

Boken handlar om: Artonårige Ali som kämpar målmedvetet för att förtjäna respekt och plats i ett av de multikriminella gäng som härjar i Stockholmsförorterna kring Järvafältet. Han är villig att gå mycket långt för att dra in cashen som krävs. Eric, instagrampolisen, tvingas lämna vardagslunken för en privatjakt efter stulna ägodelar som, om de avslöjas för omvärlden, kan krossa hans karriär. Mohammad – a.k.a. Mo Mad – gängledaren och gangsterrapparen, som byggt sin artistkarriär på köpta streams finansierade av drogförsäljning, har en plan om hur han skall lyfta sin image rejält och dominera scenen. Den vackra änkan Elin, ännu inte fyllda fyrtio, lever ett tillbakadraget liv i Hässelby Villastad. Hon rör sig ogärna utomhus och sköter sitt jobb mestadels hemifrån. En vårnatt inträffar hennes värsta mardröm. Två gängmedlemmar bryter sig in och våldför sig brutalt på henne. Efter timmar av övergrepp, misshandel och förnedring tar händelserna en oväntad vändning och Elin får övertaget.

”…och sen så är jag död” är en mörk spänningsroman som bitvis är riktigt otäck. Peter Johansson är född 1969 och bor i Stockholm. Som låtskrivare och producent är han en pionjär inom modern dansmusik på nittiotalet och starkt bidragande till det svenska musikundret med artisten Pandora, som hittills sålt över sex miljoner album världen över. Sedan millennieskiftet har Peter verkat inom olika sälj och affärsutvecklande roller för amerikanska teknikbolag. På fritiden spenderar Peter allra helst tiden tillsammans med familj och vänner. ”…och sen så är jag död” är Peter Johanssons debutroman.

Beställ boken här: Adlibris…

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s