The Escape Society – Invigning

Invigningsfest av THE ESCAPE SOCIETY

Äntligen slog en riktig unik upplevelse i Stockholm upp sina portar. Den perfekta balansen mellan lyx och lekfull kreativitet – The Escape Society erbjuder en estetiskt unik lokal och tre premium Escape Rooms för den som söker en upplevelse utöver det vanliga. Det ultimata äventyret i Stockholm utspelar sig någonstans mellan dröm och verklighet.

Onsdagen den 4 november var vi välkomna att först av alla få uppleva escape-rummen som kommer bli snackisar i huvudstaden. Invigningskvällen spelades inga spel eftersom vi i dessa tider inte kunde tränga in folk i små utrymmen. Verkligheten är nog så skrämmande som den är just nu. Däremot garanterar vi att några av rummen ändå kommer ge kalla kårar och rysningar.

Det bjöds på dryck och tilltugg från 19.00 fram till 22.00. En av grundarna skådespelaren Louie Marti välkomnar alla gäster och berättar mer om satsningen. Erwik Communication stod för härligt arrangemang, med tilltugg och dryck. (Även alkoholfritt för den som önskade). 

ONSDAG 4 NOVEMBER 19.00 – 22.00, 2020. KAPTENSGATAN 13 #escapesocietyse

www.instagram.com/esc.soc/

ARRRANGEMANG ERWIK COMMUNICATION PÅ UPPDRAG AV THE ESCAPE SOCIETY

THE ESCAPE SOCIETY

Den perfekta balansen mellan lyx och lekfull kreativitet – The Escape Society erbjuder en estetiskt unik lokal och tre Escape Rooms för den som söker en upplevelse utöver det vanliga. Här börjar det ultimata äventyret i Stockholm utspelar sig någonstans mellan dröm och verklighet. Grundarna bakom The Escape Society är ett gäng vänner som bestämt sig för att rulla upp ärmarna och skapa det som fattats oss i vår stad – en plats fylld av överraskningar och lekfulla miljöer. De brinner för att få människor att ha roligt och genom att kombinera Escape Rooms med sociala ytor så erbjuder de en estetiskt unik eventlokal för dig som söker upplevelser, aktiviteter och någonting nytt att göra i Stockholm.

Eftersom grundarna själva älskar att lämna den gråa verkligheten bakom sig så var det självklart att deras Escape Rooms skulle ha filmtema. Det ultimata äventyret i Stockholm utspelar sig någonstans i gränslandet mellan dröm och verklighet. Samtliga Escape Rooms är specialdesignade för The Escape Society och har tre genomtänkta scenarion där du får en realistisk setting, ett utmanande narrativ och 60 minuter av logik, samarbete och adrenalin. Vi strävar efter att ha Stockholms bästa hjärngymnastik från start till slut. Du behöver hålla huvudet kallt för att ha en chans att lyckas.

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s