Bobby Oduncu Sweden

Nu lanseras Bobby Oduncu Sweden ”Bobby Oduncu Sweden – 100 % rätt”

Bobby Oduncu är en av Sveriges mest eftertraktade frisörer med en kundlista som mest liknar osa-listan till en filmpremiär. När frisören med över 27 år i branschen lanserar sitt hårvårdsmärke Bobby Oduncu Sweden har han skapat serien med omsorg och med stor kärlek till hår och skönhet. Det har fått ta tid. 1.5 år för att vara exakt. Lanseringen sker i samband med den officiella öppningen av Bobbys hårstudio på Östermalmstorg 4.

”Storstilad comeback”
Det var 12 år sedan Bobby lanserade sin första produktserie. En viktig erfarenhet som han använt sig av i skapandet av en serie som på inga sätt påminner om den första. På många sätt är detta en storstilad comeback som både Bobby och hans kunder väntat på. Vad gäller produkterna lär ingen bli besviken. Det har krävts hela 47 omtagningar och vid 20 tillfällen doftade produkterna bara 95 % rätt. Inte tillräckligt för Bobby, som fortsatte tills det var 100 %.

”Högsta kvalitét till ett balanserat pris”
Med en tydlig och kompromisslös målbild har han skapat en perfekt symbios mellan doft, kvalitet, funktionalitet och en design som håller vad den lovar. Högsta kvalité till ett balanserat pris, för att fler ska få tillgång till produkterna. Serien består i nuläget av fyra produkter som är veganska och tillverkade i Sverige. Inom några månader kommer också värmeskydd/balsamspray, hårvax samt hårolja. Vilka som tillverkar är hemligt men recepturerna och innehållet är framtaget av Bobby Oduncu tillsammans med utvalda experter för respektive produkt. Ingenting har lämnats till slumpen.

Schampo
Bobby Oduncu Multi Repair Shampo är ett vårdande Multi Repair schampo som är 100%
veganskt. Schampot hjälper dig motverka torr hårbotten samtidigt som det bygger upp hårets styrka och stimulerar hårtillväxt. Det är mjukgörande och lämnar en vacker glans. Innehåller ingrediensen Piroctone Olamine som motverkar mjäll. Applicera och massera in i hårbotten och i längderna för bästa resultat. Kan användas dagligen.
• Passar dig med mjäll eller torr hårbotten
• Reparerar & förebygger skadat hår
• Kan användas dagligen, torkar inte ut hårbotten
• 100% vegansk & tillverkad i Sverige, fri från parabener och sulfater

Balsam
Bobby Oduncu Multi Repair Balsam är ett utredande och mjukgörande balsam som motverkar frissigt hår. Hydrolyserade veteproteiner reparerar håret inifrån och ut samt stänger effektivt fjällskiktet för att klara yttre påfrestningar. Tvätta håret med Bobby Oduncu Multi Repair Shampo och avsluta med Multi Repair Balsam för bästa resultat. Flaskan innehåller 250ml.
• Ger håret lyster och lämnar ett fylligt resultat
• Reparerar & förebygger skadat hår
• 100% vegansk & tillverkad i Sverige, fri från parabener och sulfater

Hårspray
Bobby Oduncu Hairspray är en 100% vegansk hårspray framtagen för alla hårtyper som kan användas till alla typer av frisyrer och uppsättningar. Passar lika bra på dagen som till kvällen. Den ger ett fast resultat med stadga utan att vara för hård och lämnar håret med både glans och en märkbar lyster.
• Flexibel stadga som håller hela dagen
• Lämnar glans och lyster till håret
• 100% vegansk och tillverkad i Sverige

Torrschampo
Bobby Oduncu Dry Shampo är ett torrshampo framtaget för dagligt bruk som kan användas för dig med både blont och mörkt hår.
Den absorberar överflödigt fett och lämnar en otroligt ren och fräsch känsla i hårbotten som även tillför en fin volym.
• Fräschar upp hårbotten
• Tillför volym
• 100% vegansk och tillverkad i Sverige

Foto: Cawa Media och Jesper Munoz.

 

Kategorier:Okategoriserade

2 svar »

  1. Pingback: Event

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s