Hasse Gynge 88-års fest

Hasses Gynge traditionella skaldjurfest med sång och musik (Marina Johansson, Pontus Varg m.fl.) och flera översakningar. Lördagen den  14 Sept. kl.18.30 bjöds det på en hejdundrande födelsedagsfest, och ett stort kalas i Hasses Garage. Maten avtäckdes i form av en skaldjursbåt, vin och öl med snapsar, och efterrätt med kaffe och tillbehörande öppen bar inkl.allt. Allt man kan tänkas önska fanns på plats. Vi säger ett stort grattis till den evigt unge Hasse Gynge. Vilken man som fyller 88 år kan ställa till med ett liknande kalas. Se våra bilder ifrån födelsedagskalaset här:

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s