Bap – Burgers and Pastrami 1 år

unnamed

DET GÄLLER KÖTT OCH BRÖD

Bap har lång erfarenhet av att driva restauranger och när vi fick tillfället att göra allt från grunden så valde vi såklart att servera rätter de älskar. Kött och bröd är en genialisk kombination som serveras välden över i olika versioner. De fokuserar på New York-klassikerna Hamburgare och Pastrami-Sandwich gjorda på bästa möjliga råvaror för maximal lycka hos smaklökarna. Istället för att snabbt trycka i sig en burgare och hasta iväg så vill de erbjuda sina gäster en social dining-upplevelse. Detta ställer krav på inte bara maten utan även på miljön och servicen. Hos Burgers and Pastrami inbjuder även interiören till en njutbar upplevelse. Inspirationen till inredningen har tagits från New York loft apartments med en nypa Art Deco. Topp betyg enligt oss på Cawa Media.

Johan Carlén bjöd in utvalda VIP gäster för en helkväll, med obgränsad mat och dryck på Linnegatan 38, Östermalm i Stockholm. Självklart var Cawa Media på plats för vårt reportage med högsta betyg för kvällen. Se bilderna här:

BAP | Linnégatan 38, Stockholm 117 77 | 08 428 750 74

 

 

 

 

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s