Watson’s Bar premiärmingel

unnamed (1)

Härligt premiärmingel med mat och dryck på Hotell Rival och nya Watson Bar vid Mariatorget i Stockholm. Petré Event bjöd in utvalda VIP gäster för en fantastisk premiärkväll med Benny Andersson i vimlet.

Hotel Rival har länge varit en klassisk mötesplats på Mariatorget. Det stora utbudet med hotellrum, konferenslokaler, konserter, shower, konferenslokaler samt barer, bistro och café.

Den 29 januari 2019 tog de nästa steg och öppnade Watson´s Bar – rakt in från gatan och in i det stora välkomnande entréområdet. Öppet sju dagar och kvällar i veckan mån-lör 11-01 och söndagar 11-23. Året runt.

Hotel Rivals är entusiastisk över gästernas reaktioner:

”Det gensvar som vi har fått från gästerna under den dryga veckan som vi har haft öppet är helt fantastiskt. Boende gäster och stockholmare har på bara några dagar hittat en gemensam mötesplats. Här träffas man för lunch, eftermiddagsmöte, drinkar och fördjupning i Watson´s läckra meny. Alla verkar trivas med vårt val av inbjudande möbler, cocktails, ostron, champagne, skön musik och inte minst generösa öppettider”

Watson´s är döpt efter ägarfamiljens trofasta följeslagare – Watson. En Jack Russel med stor aptit och nyfikenhet på livet. Drinkmenyn är en spännande blandning av klassiska smaker med moderna inslag – det kommer både överraska och skapa mersmak. Watson´s bjuder alltid på skön musik, en färgstark inredning och avkopplade sittgrupper. Njut av permanent och tillfällig konst. Vara för sig själv eller tillsammans. Det finns något för alla – Watson´s bar med tillhörande teaterfoajé vill vara det självklara valet när du vill njuta av härlig puls på Södermalm. Vill man även ha en bit mat är Råbiffmackan redan en favorit ihop med svamp- och Gruyèrekroketterna.

Watson´s Bar och lounge är designad av arkitektfirman Millimeter, Arkitekt Peter Ågren och Tina Marin, som tidigare designat bl a Ciccio’s och L`Avventura. Adolfsson & Partner Hans Adolfsson och Eva Killander, som varit en självklar del i alla Rivals byggnationer sedan 2003, har haft totalentreprenaden. Nystartade Konceptism,Daniel Hermansson och Lorenzo Guida har utformat bardisk, koncept, grafisk design och innehåll.

Se Cawa Media’s bilder ifrån premiärkvällen här:

 

 

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s