Nyårskonsert Opera Light 2018

Gott Nytt 2019 – önskar Opera light som drivs av Alla och Curt Luks.

Skanning_20190101 (2)

Nyårsafton i Spegelsalen på Grand Hotel med Glitter, Glamour & Champagne. Opera light fabulösa , färgsprakande Nyårskonsert som gått och blivit en tradition för sjätte året. Ett fyrverkeri med pärlor från Opera, Operett, & Musikaler i regi Alla Luks. Med fantastiska tenorer som Mats Carlsson samt Jean-Paul Björlin. Han hade en far som hette Ulf Björlin, och det kan man förså när man hör Jean-Paul sjunga. Helt enastående, och mycket imponerande. Årets Nyårsprogram kl.21.00 var fint och väl utformat, med 15 nummer i första akten, samt 15 nummer i andra akten innan det var dags att förbereda sig inför midnatt och tolvslaget & 2019.

Som vanligt kunde man välja en eftermiddagskonsert, eller då kvällskonserten.

Konsert kl 15.00 samt kl.21.00

Medverkande i år var: Sopranen från Kungliga Operan Angela Rotondo, Per-Håkan Precht, Inger Nilsson, Allison McAuley,  Lars Fager, Mats Carlsson, Jean-Paul Björlin, Vecislavs Ruza , Rebecka Ericsson cello & sång, Catharina Ericsson violin, Wilhelm Schaaf på piano m.fl.

Regi o idé Alla Luks (som för första gången inte var med på scenen, på grund av en förkylning), Producent Curt Luks

OPERA LIGHT

MÄLARHÖJDENS FRILUFTSTEATER

SPEGELSALEN, GRAND HÔTEL, STOCKHOLM

”Likt en sagosal från Versailles, varken mer eller mindre.” Så beskrev arkitekterna Thure Stenberg och Ludvig Peterson Spegelsalen vid invigningen 1899. Sedan dess har det festats kungligt här. Att Spegelsalen skapades med inspiration från Galerie des Glaces Spegelsal i slottet Versailles utanför Paris framgår tydligt. Salen har stora spegelfönster på långsidorna, vackra plafondmålningar och två enorma Grand hôtel kristallkronor.

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s