Det okända turistlandet – Kazakstan

Upptäck Kazakstan – hjärtat av Central Asien!

Projektet Turism i Kazakstan och Orient Tours hälsade oss varmt välkomna till en informationskväll om den ovanliga turistdestinationen Kazakstan! Vi kunde ta del av landets natur och kultur samt ett reseprogram. Det delades ut goodiebags till de första 20 besökarna.

46967610_2167703253496051_2227504321858109440_n

Kazakstans naturliga skönhet är imponerande och är fortfarande ganska outforskat. Landet har en så varierande natur att äventyrare och friluftsfantaster inte får missa den här delen av världen! Det finns turism för alla smaker, allt från skidåkning i bergen Shymbulak med magnifik utsikt, Charyn Kanjon naturreservat som jämförs med Grand Kanjon i Colorado eller besök i den stora mausoleum av Ahmed Yassawi som är med på Unescos Världsarvslista. Men det finns även mycket annat att upptäcka för backpackers, jaktintresserade och andra nyfikna resenärer.

Arrangemang: Turism i Kazakstan, Orient Tours på Finlandsinstitutet i Stockholm.

 

 

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s