Jakobstadsregionen på Finlands ambassad

Vi mötte världens lyckligaste människor!

Jakobstadsregionen visade upp sig på Finlands ambassad den 20 september 2018.

I Österbotten, längs den finländska kusten, hittar du ett unikt område med världens lyckligaste människor! Jakobstadsregionen kan erbjuda jobb, bostad och livskvalitet till vettiga kostnader. Hela regionen är svenskspråkig och skriker efter kompetens.

Den här presentationen riktar sig till dig som är lite modig, nyfiken, innovativ och som vågar tänka nytt i sann pionjäranda. Vi vänder oss till dig som är intresserad av Österbotten och den charmiga svenskbygden i Jakobstadsregionen!

Det var rekryteringsträff på Finlands ambassad!

Evenemanget ägde rum på Finlands ambassad, Gärdesgatan 9-11 i Stockholm den 20 september 2018 kl. 15.00 – 19.30.

Vi fick en smakbit av Österbotten i avslappnad atmosfär; Concordia med partners bjuder på gemenskap, mat, dryck, priser och överraskningar i ett samarbete med Finlands ambassad och Finesse Promotions.

De 17 företag som ställde ut, och som söker kompetens var: A Zeta – Baltic Yachts – Beamex – Concordia – Ekeri – Herrfors – Herrmans/Nordic lights – Jakobstad – Kronoby – Larsmo – Mirka – Nautor – Pedersöre – Rani Plast – Snellman – Social och Hälsovårdsverket Jakobstad – Solving

Vill du veta mer eller läs mer på www.jakobstadsregionen.fi!

Arrangör: Finesse Promotions

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s