Broarna i Madison County Sverigepremiär

Sverigepremiären av flerfaldigt Tony-belönade musikalen Broarna i Madison County
thumbnail_image002
 
Onsdag 12 september, kl 19:30
Maximteatern, Karlaplan 4 i Stockholm
Foto: Calle Andersson
Arrangemang: Taste PR
Om Broarna i Madison County:
Huvudrollerna i musikalen spelas av Viktoria Tocca och Daniel Sjöberg, kända från bland annat succéföreställningen Från Broadway till Duvemåla. I övriga roller syns Petra NielsenJoachim BergströmDan Bratt och Janna Yngwe.

För regin står 
Rikard Bergqvist som bland mycket annat arbetat på Dramaten, Stockholms Stadsteater och Göteborgsoperan. Han har de senaste åren gjort hyllade föreställningar som Hair, Trollflöjten, My Fair Lady, Rigoletto, The Last Five Years och Carmencita Rockefeller.

Broarna i Madison County är en av vår tids mest älskade kärlekshistorier – Robert James Wallers bästsäljande roman släpptes 1992 och har sedan dess översatts till över 50 olika språk och sålts i mer än 60 miljoner exemplar världen över. 1995 kom den ikoniska filmatiseringen med samma titel, med Meryl Streep och Clint Eastwood i huvudrollerna.


Musikalen är skriven av Jason Robert Brown och Marsha Norman, och var Tony-nominerad i fyra klasser när den gick på Broadway 2014. Den vann två Tony Awards bland annat för Bästa musik. Den vann också en Drama Desk Award för Outstanding music.
 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s