Partiledardebatten – Tala till punkt

Trött på att folk blir avbrutna? Den 27 Augusti får partiledarna tala till punkt. Partiledardebatten live på Skandiascenen på Circus i Stockholm. Två veckor kvar till valet 2018 drabbar partiledarna samman inför publik. En debatt som självklart också livesändes på aftonbladet.se.

Debatten leddes av Robert Aschberg och Maria Bjaring. Politikernas löften och utspel analyserades live av Aftonbladets politiska kommentatorer Lena Melin och reporter Malvina Britts. Årets viktigaste debatt…

Mingel med försnack från 17.30 Debatt mellan 19.00 – 21.00 #debatten

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s