Advokaten – galapremiär

Galapremiär den 21 Februari för Advokaten en ny thrillerserie baserad på en idé av bästsäljande författaren Jens Lapidus (Snabba Cash-trilogin) tillsammans med Hans Rosenfeldt (Bron) och Michael Hjort (ALEX). Huvudrollerna spelas av Alexander Karim och Malin Buska på Berns i Stockholm.  

Nu närmar det sig premiär för Advokaten – en ny thrillerserie i tio delar som har exklusiv premiär på Viaplay och TV3 måndagen 26 februari kl 21.00. Hyllade skådespelaren Alexander Karim (Tyrant, Zero Dark Thirty) spelar huvudrollen som Frank Nordling – en begåvad försvarsadvokat på en av Sveriges främsta advokatbyråer. I barndomen bevittnade Frank och hans syster Sara sina föräldrars död och när de i dag får veta att mördaren är en av ledarna inom Köpenhamns undre värld – och dessutom en av advokatbyråns viktigaste klienter – blir de besatta av hämnd. Sara spelas av Malin Buska, som tidigare synts i The Girl King och Snabba Cash.

Advokaten är ett Viaplay Original och en TV3 Dramaproduktion med exklusiv premiär på TV3 Sverige och Danmark och Viaplay Norden. Serien produceras av SF Studios.

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s