Kockakademin på TV3

Premiär för nya mattävlingsprogrammet Kockakademin på TV3 och Viafree – där vi får följa Johan Jureskogs jakt på nästa stjärnkock. För att fira var vi inbjudna på en exklusiv lunch på restaurang AG i Stockholm tisdag den 30 januari. Det bjöds på rödvinsbrässerad oxsvans med tryffelpasta och parmesansallad och grillat bröd med lardo, samt även en förhandstitt av programmet, och tillfälle att träffa Johan Jureskog och alla de tio tävlande i programmet. 

Torsdag 1 februari kl 21.00 är det premiär för det inspirerande och nervkittlande mattävlingsprogrammet KockakademinTV3 och Viafree. Tio unga kocktalanger tävlar om sitt livs drömjobb: en anställning som kock på Johan Jureskogs prisade restaurang AG i Stockholm.

Johan Jureskog 42 år berättade för Cawa Media att han driver 7-8 bolag. Älskar många nya utmaningar, och att Kockakademin är hans första riktigt egna TV-program efter nyhetsmorgon samt förkväll som Meter, TV3, MTG tagit fram. Han har precis köpt ett landställe ute i skärgården, som han ser fram emot att med sin fru tillbringa mycket tid på. Han älskar gott vin, och tycker om matlagning. Nu kommer Johan att satsa på en ny hamburger restaurang, som öppnar i april och har ett nytt burgerkoncept med hållbarhetstänk. Ledord: Gourmetburgare, hållbarhet, och hi-five. Det ska vara modernt och roligt att gå till Jureskogs burgerkoncept och restaurang, med egna Ecobröd samt en äkta svensk burgare, och är det mest hållbara man kan äta. Blir det 3 eller 60 restauranger återstår att se. Vi önskar Johan lycka till med alla dessa planer framöver….

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s