Naim Josefi SS18

Naim Josefi

images

Naim Josefi is a fashion company based in Stockholm, Sweden. Since his first collection in 2010, Naim Josefi has become a well known name in the fashion industry and media, both in Sweden and international. With an eye for fashion forward design and sophisticated tailoring combined with high technology, he has received several prestigious awards. Naim Josefi grew up in a retailer’s family business and, after working as a tailor at bespoke studios, in theater and for Swedish couture designers, he studied fashion design at Beckmans College of Design in Stockholm. While studying, he started getting international attention for his work. British Design Museum nominated him for the “Designer of the year” award alongside Lanvin, Jil Sander and Comme Des Garçons and his innovative 3D printed shoes were chosen by the Victoria and Albert Museum to be featured in an exhibition showcasing up-and-coming designers. Naim Josefi is also the winner of the TV-show Project Runway Sweden and has been commissioned several design collaborations with companies like Lindex, Nelly, Happy Socks, Swedish Steel and Ljungbergs Factory.

De flesta känner säkert igen honom som vinnaren av Project Runway 2012.
Då var han redan en erfaren skräddare och skicklig designer.
Naim Josefi har sedan dess signerat outfits till
celebriteter som Lady Gaga och Tove Lo.
Tidigare i år har hans klänningar med paljetter av svenskt stål, väckt stor uppmärksamhet och synts både i vetenskapsmagasin och på Oscarsgalan.

På onsdag kväll 30/8 visades METAMORPHOSIS, Naim Josefi´s vår/sommar kollektion för 2018, på Grand Hotel i Stockholm. 

En kollektion inspirerad av naturvetenskapen, larvens förvandling till fjäril och kostymens väg till klänning. Genom ett unikt samarbete kommer några modeller att vara tillgängliga, i begränsad upplaga, på MUSA Viktoriagatan 11 redan på torsdag 31/8 mellan kl 16-20.

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s