L’OCCITANE – Sturegallerian

Shoppingevent med fokus på manlig grooming. Torsdagen den 15 Juni, bjöds det på dryck och tilltugg i L’OCCITANE butiken i Sturegallerian. Grooming och doftexperten Alexander Catalan kom och berättade om sommarens maskulina dofttrender.

L’OCCITANE är ett unikt varumärke med fokus på välbefinnande för både kvinnor och män. Produkterna från L’Occitane är tillverkade med naturliga och aktiva ingredienser från Provence som alltid går att spåra till sin ursprungskälla, ofta ekologiskt odlade. Ett varumärke med respekt och engagemang för naturen, människan och djuren.

Utvecklingen av L’Occitane

Företaget grundades av Olivier Baussan i södra Frankrike 1976. Den första butiken och postorder tjänsten öppnades i Volx, Frankrike, 1980. Den nuvarande fabriken i Manosque grundades som svar på en ständigt växande distributionsnät. I mitten och slutet av 1990-talet, öppnades dotterbolag i USA, Hongkong och U.K.

… och nu

Det finns 1000 L’OCCITANE butiker i nästan 90 länder. Alla produkter och butiker återspeglar bolagets kärnvärden äkthet, enkelhet, sensorisk glädje och respekt för människor och för planeten. Från enkla, naturliga ingredienser, skapar L’Occitane slutmålet välbefinnande för oss själva och våra hem.

En sann historia
L’OCCITANE är trogen till dess grundläggande principer. Sanna historier bakom utvecklingen av våra produkter. Och sant nöje i deras användning.

loccitane

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s