Operalight – 10 årsjubileum

Operett, Opera, Musikal

22122249-c3d9j

Fantastisk glad, elegant 10-års fest och jubileums kväll för Operalight på Boulevardteatern. Publiken, artister var rörda, glada av alla vackra röster, dans, uppträdande. En minnesvärd jubileumskväll och en föreställning med härlig blandning av humor, operett, skönsång och dans som vi starkt rekommenderar.

Det finns inte många som kan prestera en liknande föreställning i Stockholm, vi bugar och uppskattar verkligen vad Operalight gör för kultur Sverige.

Boulevardteatern på Götgatan 73, 10-års gala jubileumsföreställning av Operalight den 29 Oktober 2016. En jubileumskavalkad – ”Minns du den än” – det bästa från kända verk inom Operett, Musikal, Opera som Opera Light framfört under senaste 10 åren ! Konsert med den vackraste musiken från operettens förtrollande värld, musikalhits, opera. Musik av Strauss, Kálmán , Lehár,  m.m. Opera Light har de senaste åren underhållit Stockholmspubliken med olika produktioner  bl.a.  på Boulevardteatern , Vaxholms Kastell , Grand Hôtel Nyårsshow i Spegelsalen, turnerad från Kalix i Norr till Ystad i söder. Medverkande Alla Luks, Karin Nybom, Lars Fager, Mattias Nilsson, Sara Kullander, Vecislavs Ruza, Tonja Kondratyeva cello, Lotta Larsson piano, i regi/idé av Alla Luks.

Operalight

Se bilderna ifrån galaföreställningen här:

 

 

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s