Fri att flyga – galapremiär

Fri att flyga av och med Angelika Roberts och Paula Ternström

Skådespelarna Angelika Roberts och Paula Ternström har skrivit denna fartfyllda föreställning som tar dig med på en hisnande resa genom filmen och teaterns värld. De gör stopp vid emotionella avgrunder där skratt, gråt och igenkänning blandas. Vågar du följa dina drömmar och lyssna på din innersta röst? Här undersöks hämndkänslor, konsten att vara närvarande och om man kan använda teater som terapi eller tvärtom. Inspirationen kommer från Thelma och Louise, Quentin Tarantino, William Shakespeare, David Lynch och Anton Tjechov. Urpremiär 20 oktober på Teater Tribunalen i arrangemang av Erwik Communication.

Se bilderna här:

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s