Bilder

Swedish Dicks – premiär

Wonderland Event & Viaplay bjöd in till premiär av Swedish Dicks med Peter Stormare och Johan Glans som spelar huvudrollerna – Keanu Reeves finns med i ett slags mystisk gästroll. ”Swedish Dicks” är Viaplays första originalserie och nu kan Cawa Media berätta att serien har premiär 2 september.

Första säsongen av ”Swedish Dicks” är på 10 avsnitt. Premiärveckan dyker avsnitt 1 och 2 upp, sedan följer ytterligare två nya avsnitt per vecka. Nedan kan vi också visa ett nytt klipp från serien. Utöver Stormare, Glans och Reeves hittar vi också Vivian Bang, Felisha Cooper och Traci Lords i rollistan. Avsnitten är inspelade i Los Angeles.

”Swedish Dicks” handlar om Ingmar (Stormare), en tidigare stuntman som nu lite lagom uppgivet försörjer sig som privatdetektiv. In i hans liv, helt från vänster, kommer Axel (Glans) som storögt och förvirrat har rest jorden runt som dj. När han träffar Ingmar och efter några om och men tar Axels liv en ny vändning – tillsammans startar duon privatdetektivfirman Swedish Dicks

Keanu Reeves spelar Tex, Ingmars tidigare kollega i stuntvärlden och det lilla tittaren får veta till en början är att det finns något otalt mellan Tex och Ingmar.

Premiären var på nya Vasateatern, på Vasagatan 19 i Stockholm. Tisdagen den 30 Augusti 2016. I närvaro av Johan Glans samt Peter Settman. Peter Stormare befann sig i Louisiana på filminspelning med Jean Claude van Damme.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s