TV3 – MTG presentation

57a2fafd0e213_thumbnail

Det rullades ut röda mattan på Scandic Continental. För hösten 2016 på TV3 blir stjärnspäckad med en rad premiärer redan nu i augusti. Vi har samlat några profiler som kommer att synas i rutan i höst, och här kan ni träffa dem.

En fullmatad eftermiddag där över 20 av TV3:s profiler fanns på plats. Det presenterades en ny Hollywoodfru i Svenska Hollywoodfruar. Vi fick se exklusiva förhandsvisningar av kommande premiärer, samt testa den nya digitala plattformen Viafree.

Fotograf Calle Andersson var på plats för Cawa Media

Några av våra närvarande profiler är Mia Parnevik, Carolina Gynning, Laila Bagge, Malin Gramer, Eva Röse, Maria Montazami, Sara Montazami, Åsa Vesterlund, Anders Jansson, Annika Sjöö, Leif-Ivan Karlsson, Magnus Hedberg, Patrick Grimlund, Julia Dufvenius och Anitha Schulman.

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s