Women leadership – Brazilian evening

To both acknowledge womens accomlishments and empower female leadership, the Brazilian Chamber of commerce invited us to United Spaces at Klarabergsviadukten in Stockholm for an inspiring evening in the company of:

Karin Enström – Parti: Moderaterna Valkrets: Stockholms län, plats 26 Titel: Kapten i amfibiekåren Född år: 1966 Adress: Sveriges riksdag, 100 12 Stockholm Ordinarie ledamot. Vice ordförande i Riksdagens delegation till Natos parlamentariska församling. Ledamot i Krigsdelegationen. Suppleant i Utrikesnämnden. Vice ordförande i Utrikesutskottet. Suppleant i EU-nämnden

Luiza Lopes – First soloist at the Royal Swedish Ballet.@ballettooficial ballerina🇧🇷🇸🇪📷 luizalopes6 snap👻 www.balletfriends.co.uk/luiza-lopes-royal-swedish-ballet/

Elisabeth Dahlin, född 1957 i Nedertorneå-Haparanda församling, är generalsekreterare för Rädda Barnen sedan september 2008. Hon är även ordförande för Världens Barn, ledamot i bland annat Radiohjälpen och Pressens Opinionsnämnd.

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s