Litauens förening 70-års fest

Litauens förening firade 70-års fest i Sverige. Litauens förening i Anna Withlocks festlokal på Eriksbergsgatan 8B i Stockholm. Det blev härlig kväll med traditionell Litauisk mat, plus mycket drickbart med gott vin, samt fantastiskt fint lokalt öl ifrån Litauen. Det blev uppträdande med sång och musik, samt traditionell dans (Folklore Baltic group) och avslutningsvis med en Jazzgrupp Monika Liu. Se Cawa Media’s video:

bilder:

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s