Premiärvisningen av filmen ”The Northman”

Europapremiär av komedin ”The Northman” av regissören Aljona Zvantsova med Evgenij Mironov och Dmitrij Maryanov i huvudrollerna på Filmhuset i Stockholm den 30 Januari 2016. Efter visningen presenterades skådespelaren från filmen Dmitrij Maryanov och vi fick alla tillfälle att ställa frågor till kvällens gäst. Filmen hade engelsk text. Läs mera på: http://marsme.ru/en/project-norveg

KinoRurik är en rysk filmfestival som vill bjuda publiken på ett stycke ryskt filmskapande genom att visa en spännande blandning av olika premiärfilmer, nyproducerade och klassiska. Alla långfilmer är textade på engelska eller svenska. KinoRurik är Nordens största forum för rysk film sedan 1999.

Kinorurik

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s