Mille Notti – Summer Crush 2015

Summer Crush S/S Collection 2015

Efter månader av mörker är den svenska sommaren alltid lika efterlängtad. Nu stundar tiden när naturens färger är som starkast, dagarna som längst och temperaturen som vänligast. Välkommen till en svensk sommardag vid poolkanten där Mille Notti presenterar en färgstark vår/sommarkollektion. Färgskalan domineras av blått och lila i kombination med färger som sand, brunt och vitt. Till skillnad från den korta sommaren är mönster och design tidlösa. Materialen är som alltid de finaste med produkter i satin, chambray, linne och percale. Kort sagt; en kollektion som gör lika gott som den svenska sommaren, men som varar betydligt längre.

Vårens kollektion innehåller linnebäddsetet och kuddöverdragen COCO med djurinspirerat tryck, eleganta satinbäddseten AMORE PICCOLO med paisleymönster och LINEA med ränder. Mönstren kompletteras fint av det sofistikerade chambraybäddsetet GELATO i tre olika toner. Den nitade sänggaveln ISA och färgstarka bomullsfiltarna CELESTE, ingår också i kollektionen. Mille Notti kan också presentera dunpläden VOLO för svala vår- och sommarnätter och slutligen en ny doft, Italian Lily, på flytande tvål och kroppsolja till den ekologiska spakollektionen.

Se hemsidan för vidare kontakt, och prisert. Se länken: Mille Notti

amorepiccolo amorepiccolo_gelatopurple_celeste coco cococlose detail_coco_gelato gelatopurple_celeste lineapiccolo lineapiccolo_gelatoblue2 spacollection_image2 volo_image woman

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s