Bilder

The Host – (MOVIE)

Galapremiere & Worldopening of ”The Host” in Stockholm, Sweden. When an unseen enemy threatens mankind by taking over their bodies and erasing their memories, Melanie will risk everything to protect the people she cares most about, proving that love can conquer all in a dangerous new world.

Director:  Andrew Niccol

Writers:  Stephenie Meyer (novel), Andrew Niccol(screenplay)

Stars:  Saoirse RonanDiane KrugerWilliam Hurt

Galaopening in Stockholm, Sweden the 25th of March 2013 in arrangement by Taste PR

DSC_0004 DSC_0005 DSC_0007 DSC_0009 DSC_0001 Gustaf Kolbe och Anders Östman Mi Ridell och Max DSC_0015 Sofie Bäcklund och Magnus Bäcklund med barnen Linn och Moa Henrik Torehammar och Anders Pihlblad DSC_0020 Martin Melin och Camilla Läckberg Rumman Ahmed och Salong Betong-Danne Jannika Pettersson och Alexander Vasiliou DSC_0030 Pan Lindström och Caroline Giertz Arne Weise Emelie Södergren och Linus Erlandsson Mia Jorpes och Micke Löfstrand DSC_0039 Vemund Thorén och Dhani Lennevald Carina Perenkranz och Mikael Aringsjö DSC_0045 Zoe Sjöborg, Jenny Alversjö och dottern Olivia DSC_0047 Julien Dauphin och Åsa Svensson Nina Zanjani och Californiaman Ing-marie Wiklund och Shire Raghe Marielle Lanz och Heidi Ershult Sibel Redzep och Jim Almgren Anders Nilsson och Carina Lidbom Per Mattsson och sonen Simon Christopher Wollter med dottern Tilde DSC_0066 Henrik Olsson och Oscar Målevik Jannie Elgqvist, Cimon Lundberg och Sara Karlsdotter de Costa DSC_0070 DSC_0072 Pernilla Wahlgren och Jakob Stadell David Lagercrantz Sean Banan med gänget Felice Jankell, Annika Jankell och Alice Brandt Staffan Erfors och Amira Firoozbakht Malin Gramer och Sofie Brusell Diamond Dogs-Peter Englund och Marianne Djudic Ömer Bulduk och Jan Göransson Marie Herrey och Richard Herrey Fredrik Lindberg och Paola Bruna Rosy Radway och Jesper Henricson Markku Saarinen och Micke Spreitz Richard Lindh och Malin Arvidsson Awa Santesson-Sey och Oscar Zia Haddy Jallow med sällskap DSC_0117 DSC_0118 postr_l

2 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s